۲۲ دی ۱۴۰۴، ۸:۳۲

نصیرزاده در گفتگو با مهر:

شرایط برگزاری کشتی جام باشگاه‌های جهان مهیا نیست/ اولویت جام تختی است

شرایط برگزاری کشتی جام باشگاه‌های جهان مهیا نیست/ اولویت جام تختی است

نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون به دنبال عدم برگزاری مسابقات جام باشگاه‌های جهان نیست و اگر حامی مالی پیدا شود قطعا از آن استقبال می‌کند اما فعلا شرایط برگزاری مهیا نیست.

عبدالمهدی نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره برگزاری جام باشگاه‌های جهان گفت: مسابقات جام باشگاه‌های جهان به چند عامل بستگی دارد و یکی از مهم‌ترین آنها این بود که کشورهای شاخص در دنیا به کشور ما بیایند و این مسابقات بار فنی برای کشتی ایران داشته باشد. ما از ابتدا هم هدفمان این بود که کشتی‌گیران شاخص را به این مسابقات دعوت کردیم و اگر قرار باشد کشتی‌گیران درجه دو و سه به ایران بیایند برای کشتی ایران بار فنی ندارد.

وی گفت: سال گذشته برگزاری مسابقات جام تختی در اصفهان حدود ۲۵ میلیارد هزینه داشت و علی‌رغم اینکه ۱۰ کشور در این مسابقات شرکت کرده بودند اما تنها یک کشتی‌گیر قرقیزستانی با کشتی‌گیر ما رقابت کرد و توانست به مدال طلا برسد. بنابراین یکی از موضوعاتی که برای ما اهمیت زیادی دارد این است که کشتی‌گیران شاخص در مسابقات حضور پیدا کنند.

نایب رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: ضمن اینکه ما مسابقات جام تختی در اردیبهشت ماه را پیش رو داریم و اگر بخواهیم هم مسابقات جام باشگاه‌های جهان و هم جام تختی را برگزار کنیم، پیشنهاد کادر فنی کشتی آزاد و فرنگی تمرکز روی جام تختی بوده که این مسابقات را با کیفیت بالا برگزار کنیم.

نصیرزاده عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به تنش سیاسی که در کشور وجود دارد، البته خدا را شکر ما در ایران هستیم و امنیت کاملاً برقرار است اما پروپاگاندهای که رسانه‌ای معاند علیه ایران ایجاد می‌کنند باعث می‌شود کشورهایی که قصد حضور در ایران را دارند اولین دغدغه آنها امنیت باشد، با وجود اینکه ما شرایط خوبی برای اسکان یا جوایز مسابقات فراهم کنیم اما ممکن است در این شرایط در ایران حاضر نشوند.

شرایط برگزاری کشتی جام باشگاه‌های جهان مهیا نیست/ اولویت جام تختی است

نایب رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: ضمن اینکه یکی از شروطی که برای مسابقات جام باشگاه‌های جهان در نظر گرفتیم این است که جام باشگاه‌های جهان هم در کشتی آزاد و هم فرنگی برگزار شود چرا که سال گذشته هم انتقادهایی زیادی مبنی بر عدم حضور این مسابقات در رشته فرنگی مطرح شده بود. برگزاری این مسابقات در دو رشته آزاد و فرنگی نیاز به اسپانسر و حامی مالی دارد. در حال حاضر در رشته کشتی آزاد اسپانسر داریم اما حامی مالی در کشتی فرنگی هنوز پیدا نشده و این یکی از شروطی بوده که هنوز محقق نشده است.

نصیرزاده عنوان کرد: با توجه به این شرایط به نظر می‌رسد تمرکز فدراسیون روی برگزاری مسابقات بین المللی جام تختی است، چند استان هم میزبان هستند که طی روزهای آینده مشخص می‌شود. استان‌های کرمان، همدان، کردستان، زنجان و مازندران برای میزبانی جام تختی اعلام آمادگی کردند و درخواست میزبانی دادند. هر کدام از این استان‌ها بتوانند شرایط بهتری را فراهم کنند قطعاً سازمان لیگ آن را بررسی و در نهایت بهترین گزینه را انتخاب می‌کنیم.

وی گفت: یکی از استان‌هایی که امکانات زیرساختی خیلی خوبی هم دارد و شرایط خیلی بهتری هم دارد شهرستان سیرجان است که برای میزبانی هم نامه نگاری کرده است اما ما هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم. بعد از اینکه میزبان را مشخص کردیم بخش‌نامه برگزاری مسابقات را اعلام خواهیم کرد و سعی بر این است که کشورهایی که در کشتی شاخص هستند را برای حضور در جام تختی دعوت کنیم که به بار فنی کشتی هم کمک کنند.

نایب رئیس فدراسیون کشتی عنوان کرد: فدراسیون کشتی در گذشته در مسابقات بین المللی که دعوت می‌شد کمتر حضور پیدا می‌کردند اما الان شرایط کاملاً فرق کرده است و فدراسیون کشتی به اکثر مسابقات کشتی‌گیر اعزام می‌کند. در حال حاضر کشتی‌گیران فرنگی به جام وهبی امره و آزادکاران هم به جام یاشاردغو اعزام خواهند شد. تقریباً سعی کردیم به مسابقاتی که دعوت می‌شویم حضور پیدا کنیم. طبیعتاً زمانی که کشتی در مسابقات آنها شرکت می‌کند، آنها هم باید پاسخ بدهند و در کشور ما حضور پیدا کنند. این یک دیپلماسی درست در عرصه ورزش است.

شرایط برگزاری کشتی جام باشگاه‌های جهان مهیا نیست/ اولویت جام تختی است

نصیرزاده در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه شرایط برگزاری جام باشگاه‌های جهان محقق نشده، برگزاری این مسابقات منتفی خواهد شد، گفت: ما این مسابقات را لغو نکردیم اما مسائل پیش رو فدراسیون کشتی برای برگزاری این مسابقات را در نظر گرفتیم و با واقعیت‌ها روبه رو شده‌ایم. اگر حامی مالی پای کار بیاید و این مسابقات را برگزار کند قطعاً فدراسیون از آن حمایت خواهد کرد. به هر حال هر رویدادی یک مزایا دارد.

وی گفت: به هر حال مسابقات جام باشگاه‌های جهان یک سبقه چندین ساله دارد و از نظر مالی برای کشتی‌گیران آورده داشته است و ما به دنبال عدم برگزاری این مسابقات نیستیم اما همانطور که گفتم باید شرایط آن مهیا شود. اگر حامی مالی طی روزهای آینده پیدا شود و برگزاری این دو مسابقه را برعهده بگیرد قطعاً فدراسیون از آن حمایت خواهد کرد، اما در حال حاضر شرایط برگزاری آن برای فدراسیون مهیا نیست.

کد خبر 6719132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha